Dobrodošli na našu internet prezentaciju kompanije MIPAPdesign

Trenutno se bavimo svim mogućim poslovima oko Front-End programiranja i kreiranja prezentacija u programskim jezicima: HTML5, CSS, JavaScript, JQuery, Java. Trenutno sam ja jedini koji radi na kreiranju vebsajtova i prezetacija ali imamo tendenciju da zapošljavamo nove ljude. Budite slobodni da nas kontaktirate kroz naš veb sajt i mi ćemo Vam se javiti u najskorijem mogućem roku.

Kako smo počeli?

Počeli smo sa malim koracima u Front-End razvijanje vebsajtova, pokušavajući da se probijemo na tržištu sa jednostavnim i laganim prezetacijama modernog izgleda od Novembra 2017. Prvi posao je bio pilot projekat gde smo vežbali HTML i CSS, pokušavajući da napravimo najbolje moguć proizvod sa alatima koji su nam bili dostupni. Naknadno je posao počeo da raste , tako da u bliskoj budućnosti imamo u planu da proširimo naše resurse kako bi osavili veći trag na internetu.

Gde nas možete naći?

Kao još uvek mlada, perspektivna kompanija otvoreni smo za svaki vid saradnje, možete nas naći u Beogradu, glavnom gradu Srbije, ovde nam je baza ali smo spremni da radimo i u inostranstvu. Spremni smo na svaki vid komunikacije i kooperacije. Vaše je samo da nas kontaktirate i mi smo tu da Vaš digitalan život učinimo lakšim i uzbudljivijim. Ne oklevajte, kontaktirajte nas!

Miloš Papić Telefon: +381(0)638574264

Ljubomira Ivkovića-Šuce 8, Beograd, Srbija

Sva prava zadržava MIPAPdesign Nov2017. Beograd Srbija